Medizone Oy

Avoimet työpaikat

Haluamme laajentaa joukkoamme jatkuvasti uusilla ammattilaisilla, jotka auttavat asiakkaitamme kehittämään toimintaansa ja tarjoavat heille uusimmat taidot ja saumattoman palvelun. Medizone pitää huolen työntekijöistään tarjoamalla heille mahdollisuuden valita joko pitkäkestoisen työsuhteen tai lyhyitä työjaksoja heidän toivomallaan alueella. Liittymällä Mediizoneen, saat mahdollisuuden jatkaa merkityksellistä työtäsi, mutta suuremmalla palkkiolla. Me varmistamme, että saat oikeudenmukaisen korvauksen tekemästäsi työstä.

Lääkärit

Tulossa pian

Hammalääkärit

Tulossa pian

Sairaanhoitajat

Tulossa pian

Terveydenhoitajat

Tulossa pian

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä sosiaali- ja terveysalalla?

Kiinnostaako sinua mahdollisuus vaikuttaa siihen, missä ja milloin työskentelet? Oletko ystävällinen, helposti lähestyttävä, täsmällinen ja luotettava sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai opiskelija? Sinua tarvitaan.

Meillä monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon työskentelymahdollisuuksia. Meillä voivat työskennellä niin konkarit kuin vastavalmistuneet. Tarjoamme sekä vakituista työtä että tilapäistä työtä ja joustoja oman elämäntilanteesi mukaan.

Miksi valita Medizone työnantajaksi?

Olemme varma ja hyvä palkanmaksaja.

Järjestämme työntekijöille mahdollisimman mukavat olosuhteet.

Tarjoamme joustavat työajat sekä vaihtelevia työtehtäviä eri tiimeissä ja toimipisteissä.

Meillä on kasvava organisaatio ja monenlaisia kehittymismahdollisuuksia.

Pystymme järjestämään työtä mahdollisimman lähellä kotiasi.

Helpotimme työnhakua

Helpotimme työnhakua! Tarjoamme käyttöön Mediäppin, josta voit reaaliaikaisesti tarkastella avoimia työpaikkoja ja varata niitä mobiililaitteillasi. Nyt voit helposti löytää mieleisesi työpaikan!

Seuraa hakemuksesi tilaa

Hae uusiin työpaikkoihin nopeasti

Ilmoitukset sähköpostiin

Chat mahdollisuus

Toimii kaikilla laitteilla

Helppokäyttöinen

Työnhaun vaiheet

Etsimme aktiivisesti uusia työntekijöitä.
 • Yhteydenotto

  Tutustu avoimiin työpaikkoihimme verkkosivullamme. Löydä itsellesi sopiva työkohde ja täytä hakulomake.
 • Haastattelu

  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastatteluun pikaisesti.
 • Hyväksyminen

  Kun sopimus on tehty, saat pääsyn varaamaan työvuoroja käyttämällä meidän työvuorojen varausjärjestelmää. Näet sieltä reaaliajassa avoinna olevat tehtävät ja voit varata haluamasi työvuorot helposti.

Usein Kysytyt Kysymykset

 • Laadukas kotipalvelu ja kotisairaanhoito perustuvat asiakkaan toimintakyvyn arviointiin ja sen perusteella laadittavaan palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Suunnitelma laaditaan yhdessä medizonen ja palvelun käyttäjän kanssa. Sen toteutumista seurataan ja sitä tarkistetaan palvelujen tarpeen muuttuessa.
 • Medizonen työntekijät auttavat ruoanlaitossa, kauppa-, apteekki- ja lääkeasioissa, henkilökohtaisessa hygieniassa ja vaatehuollossa. Tulemme mukaan kodin ulkopuolelle asiointikäyntien tueksi tai voimme mennä ulkoilemaan yhdessä. Olemme läsnä, kun tarvitaan keskustelijaa, lehden lukijaa tai kädestä pitäjää. Apu voi olla kertaluonteista, lyhytkestoista tai ympärivuorokautista elämäntilanteen sitä edellyttäessä.  Meiltä saa turvallista hoivaa myös omaishoitajan loman ajaksi.
 • KYLLÄ kartoitus on maksuton. Kotipalvelun sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa rakentaen yksilöllinen palvelukokonaisuus. Päätämme yhdessä kotipalvelun sisällön, laajuuden ja aikataulun.
 • Kotipalvelun hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan alkaen X€ tunti. Palvelua on saatavilla myös palvelusetelillä. Ikäihmisten sekä liikunta- tai toimintakyvyltään heikentyneiden henkilöiden on mahdollista saada kotipalvelua arvonlisäverottomana.  

  Kotipalvelun kotitalousvähennys

  Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys. Kotipalvelusta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Sitä hyödyntämällä voit saada 40 prosenttia palvelun hinnasta takaisin verotuksessasi.

Hae kenties unelmiesi työpaikkaa nyt

Luo ansioluettelosi muutamassa minuutissa Medizone-työnhakualustalla